Snel, Betaalbaar, Op Maat: Jouw Steunzolen in slechts 30 Minuten!"

Ben jij dit? Herken je deze klachten?

Heb je vaak last van je voeten, rug of nek? Ervaar je andere aanhoudende klachten die je dagelijkse activiteiten beïnvloeden? Veel van deze problemen kunnen starten bij je voeten. Een slechte voetstand kan door spierketens effect hebben op je gehele lichaam en bijdragen aan:

Chronische rugpijn

Aanhoudende nekklachten

Voortdurende voetpijn

Algemene vermoeidheid en discomfort

Hoe het werkt

"Met onze snelle en persoonlijke aanpak heb je binnen 30 minuten zolen die specifiek voor jouw behoeften zijn gemaakt"

Alle zolen worden 100% op maat gemaakt na een gedetailleerde 3D voetscan, beschikbaar in onze praktijk. We garanderen dat je zolen perfect passen en afgestemd zijn op jouw unieke behoeften.

3D Voetanalyse: Met onze geavanceerde technologie maken we een 3D scan van jouw voeten.

Bespreking van de resultaten: We nemen grondig de tijd om de analyse te bespreken en wat dit betekent voor jouw voetgezondheid. Je krijgt de resultaten in een mooi overzicht meer naar huis.

Aanmeten van jouw FootBalance™ zooltjes: Onze therapeuten meten zooltjes aan die perfect bij jouw passen. We hebben gespecialiseerde zolen voor diverse doeleinden: medische zolen, sportzolen, etc.

Direct Comfort: Verlaat onze praktijk binnen 30 minuten met jouw op maat gemaakte zooltjes. Geen lange wachttijden!

Heb je voet-, nek/rug- of andere klachten? Ontdek hoe op maat gemaakte zolen je kunnen helpen!

Voor sporters: Verbeter je sportprestaties en verminder het risico op blessures met zolen die speciaal ontworpen zijn voor extra schokabsorptie en betere energieoverdracht. Onze sportzolen helpen je voeten in de juiste positie te houden, waardoor je spieren efficiënter kunnen werken.

Voor dagelijks gebruik: Sta je vaak lange tijd op je benen? Last van vermoeide voeten aan het einde van de dag? Onze dagelijkse zolen bieden de nodige ondersteuning om de druk op je voeten te verminderen en je houding te verbeteren, wat kan helpen bij het verminderen van pijn in de rug en nek.

Heb je specifieke voetproblemen zoals fasciitis plantaris? Onze therapeutische zolen zijn ontworpen om pijnlijke aandoeningen te verlichten door gerichte ondersteuning te bieden waar het het meest nodig is. Ze helpen de belasting van de getroffen gebieden te verminderen en bevorderen een gezondere manier van lopen.

Direct Comfort: Verlaat onze praktijk binnen 30 minuten met jouw op maat gemaakte zooltjes.

Welkom bij MyoMove

Ons team van experts (gekwalificeerde kinesitherapeuten) gebruikt de inzichten van het 3D FootBalance concept  om u te voorzien van een zorgvuldig afgestemd therapieplan.

Professionele Zorg: Wij geloven in een persoonlijke aanpak.

Versterking en Rehabilitatie: Onze behandelingen zijn ontworpen om niet alleen de pijn te verlichten, maar ook om de spieren en structuren rond uw ruggengraat te versterken.

Uitmuntende Service: Uw comfort en gezondheid staan bij ons voorop. 

Onze Specialiteit

Succesverhalen van onze klanten

Neem de eerste stap naar betere voetgezondheid:

Vul onderstaand formulier in en laat je gegevens achter. Ons team neemt binnen 1 werkdag contact op. Mocht je liever telefonisch een afspraak maken, bel dan op +32 (0) 470 49 49 77

Veelgestelde vragen met antwoorden