Egym

Minder tijd, meer resultaat: Maximaliseer je training met eGym

eGym is dé oplossing voor mensen die het druk hebben, niet precies weten hoe ze moeten trainen of specifieke gezondheidsdoelen hebben.

Waarom eGym bij MyoMove?

Efficiënt en Tijdbesparend: We begrijpen dat je in je drukke schema niet altijd tijd hebt voor urenlange sportsessies. Met eGym krijg je maximale resultaten in minimale tijd.

Persoonlijk en Doelgericht: Niet zeker waar te beginnen? eGym stelt een persoonlijk trainingsprogramma voor je samen. Of je nu kilo’s onder controle wilt houden, klachten aan gewrichten of spieren wilt bestrijden, je immuunsysteem wilt versterken of gewoon op zoek bent naar wat ontspanning; eGym heeft de oplossing.

Voordelig: Bij MyoMove bieden we niet alleen topkwaliteit training met eGym, maar ook tegen prijzen die voordeliger zijn dan onze concurrenten. Meer waar voor je geld, zonder compromissen.

Verbeter je Lifestyle: Door regelmatig met eGym te trainen, zul je een algehele verbetering in je levensstijl ervaren. Je voelt je fitter, gezonder en meer ontspannen.

Doe Nu Mee! Wil je GRATIS kennismaken met Egym? Boek dan via onderstaande knop jouw gratis proefsessie.

Eline
Lees verder
"eGym heeft mijn training compleet getransformeerd! Snel resultaat, weinig tijd."
Thomas
Lees verder
"Na 2 weken eGym voel ik al het verschil. Geweldig concept!"
Sofie
Lees verder
"Dankzij eGym bereik ik mijn doelen en blijf ik gemotiveerd. Top!"
Previous
Volgende

Ontdek de Voordelen van eGym

Adaptieve Training: eGym past zich aan aan jouw capaciteit. Dat betekent dat je altijd traint op het optimale niveau voor jouw lichaam.

Meten is Weten: Met eGym kun je je voortgang in realtime volgen. Zo zie je meteen de effecten van je inspanningen en blijf je gemotiveerd.

Veiligheid Eerst: eGym vermindert het risico op blessures door ervoor te zorgen dat je altijd met de juiste houding en techniek traint.

Doe Nu Mee! Wil je gratis kennismaken met Egym, vul dan hier je gegevens in.

Geef je nu op voor een gratis proefsessie EGYM bij Myomove.

Egym

In 3 stappen naar een gezonde lifestyle

We brengen je huidige gezondheid in kaart en doen verschillende testen op de revolutionaire E-Gym Hub. Ook brengen we je biologische leeftijd in kaart. Ben jij ook benieuwd naar jouw biologische leeftijd?

✓ Kennismaking
✓ Intake
✓ Uitgebreide Health Check
✓ BioAge Check

Een duidelijk plan waar je je aan kan houden is de sleutel tot succes. Consistentie is key. Het Myomove team werkt samen met jou op het gebied van training, voeding en mentale gezondheid. Jouw progressie wordt op afgesproken tijdstippen gemeten en geëvalueerd. Dit is afhankelijk van in welk programma je zit.

✓ Vastgestelde contact momenten
✓ Makkelijk te volgen progressie in de app + Egym Hub.
✓ 100% resultaat

Alle toestellen zijn vol-automatisch en worden helemaal op maat voor jou ingesteld. Alle instellingen worden op jouw persoonlijke polsband opgeslagen. Een gemiddelde oefensessie duurt 40 minuten.

✓ Volledig op maat
✓ Doeltreffend en veilig
✓ Ondersteuning van het Myomove team
✓ Voor ieder niveau
 

Niet zeker welk programma bij jou past? Lees hier meer.

Welk Egym programma
past bij mij?

Langzame bewegingen met een geleidelijke stijging van het trainingsgewicht, zodat je snel herstelt. Heel geschikt wanneer je herstellende bent van een oude blessure bijvoorbeeld na je kine behandelingen.

Focus op hoge belasting van de spieren met een langzame bewegingssnelheid voor optimale spiergroei. 

Combinatie tussen verschillende vormen van training om het lichaam optimaal “in shape” te krijgen.

Focus op krachtuithoudingsvermogen met een hoge hartslag, relatief laag trainingsgewicht en lange trainingsduur.

Focus op prestatieverbetering door het ontwikkelen van snelheid en spierkracht. Zeer geschikt voor sporters in clubverband.

Geleidelijk aan verbeteren van het krachtuithoudingsvermogen om de bloedsuikerspiegel te reguleren. Zeer geschikt voor mensen met hoge bloeddruk, suikerziekte of hartaandoeningen.

Dit programma versterkt je immuunsysteem en verkleint daarmee de kans op infectie door een virus. Zeer geschikt voor mensen die lijden aan auto-immuunziekten zoals bijvoorbeeld reuma of MS.

Ben je niet zeker welk programma voor jou geschikt is? Kom dan gratis kennismaken bij Myomove!

FAQ

Veelgestelde vragen

Nee. Tijdens je oefensessie werk je jouw persoonlijke oefenschema af met behulp van de egym toestellen en onze app. De toestellen zijn volautomatisch en je polsband is ingeladen met jouw persoonlijke instellingen voor de toestellen. Uiteraard is het Myomove team aanwezig voor vragen of mochten er toch problemen zijn.

2x per week plannen we gemiddeld in om jouw persoonlijk oefenschema af te werken. De gemiddelde duur van een oefensessie is 40 minuten maar dit kan verschillen van persoon tot persoon.

Ja. Werkelijk iedereen heeft nood aan beweging en spiertraining. Tijdens een intakegesprek bepalen we je doelen en brengen we je gezondheid in kaart. We stellen een oefenplan op maat op.

Bij Myomove dragen we kwaliteit hoog in het vaandel. Al onze therapeuten zijn universitair (U-Hasselt of KU-Leuven) opgeleide masters in de bewegings- en revalidatiewetenschappen. Ook wel kinesisten in de volksmond genoemd.

Egym werkt met een abonnement.

Neem contact met ons op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Nee. Om met Egym te trainen bij Myomove heb je geen voorschrift van een arts nodig. Egym is geschikt om na jouw kine traject zelfstandig je oefenschema te onderhouden. Ben je niet zeker welk programma voor jou geschikt is?

Myomove Paal EGYM