Ontdek jouw BioAge en start met bewegen!

Ontdek onze volledige BioAge-meting inclusief een 4 weken proefabonnement eGym om te starten met sporten.

Voor slechts 37,5€ ontvang je een uitgebreide BioAge-meting door een van onze therapeuten, inclusief 4 weken proefabonnement op eGym bij MyoMove.
Nog maar 10 plaatsen beschikbaar!

Opzoek naar een gezondere levensstijl maar is een gewone fitness niets voor jou?

Dit kun je verwachten door te trainen met egym bij MyoMove:

Deze aanbieding is exclusief en beperkt tot slechts 10 plaatsen. Wees er snel bij!

Wacht niet langer en schrijf je nu in om jouw BioAge te ontdekken en je gezondheid een boost te geven voor slechts €37,50.

Eline
Lees verder
"eGym heeft mijn training compleet getransformeerd! Snel resultaat, weinig tijd."
Thomas
Lees verder
"Na 2 weken eGym voel ik al het verschil. Geweldig concept!"
Sofie
Lees verder
"Dankzij eGym bereik ik mijn doelen en blijf ik gemotiveerd. Top!"
Vorige
Volgende

Ontdek de Voordelen van eGym

Adaptieve Training: eGym past zich aan aan jouw capaciteit. Dat betekent dat je altijd traint op het optimale niveau voor jouw lichaam.

Meten is Weten: Met eGym kun je je voortgang in realtime volgen. Zo zie je meteen de effecten van je inspanningen en blijf je gemotiveerd.

Veiligheid Eerst: eGym vermindert het risico op blessures door ervoor te zorgen dat je altijd met de juiste houding en techniek traint.

Schrijf je in en laten we jouw BioAge meting plannen!

Laat je gegevens achter en ons Myo-team neemt binnen de 1 werkdag contact met je op voor verdere stappen.

Hoe werkt eGym?

In 3 stappen naar een gezonde lifestyle

We brengen je huidige gezondheid in kaart en doen verschillende testen op de revolutionaire E-Gym Hub. Ook brengen we je biologische leeftijd in kaart. Ben jij ook benieuwd naar jouw biologische leeftijd?

✓ Kennismaking
✓ Intake
✓ Uitgebreide Health Check
✓ BioAge Check

Een duidelijk plan waar je je aan kan houden is de sleutel tot succes. Consistentie is key. Het Myomove team werkt samen met jou op het gebied van training, voeding en mentale gezondheid. Jouw progressie wordt op afgesproken tijdstippen gemeten en geëvalueerd. Dit is afhankelijk van in welk programma je zit.

✓ Vastgestelde contact momenten
✓ Makkelijk te volgen progressie in de app + Egym Hub.
✓ 100% resultaat

Alle toestellen zijn vol-automatisch en worden helemaal op maat voor jou ingesteld. Alle instellingen worden op jouw persoonlijke polsband opgeslagen. Een gemiddelde oefensessie duurt 40 minuten.

✓ Volledig op maat
✓ Doeltreffend en veilig
✓ Ondersteuning van het Myomove team
✓ Voor ieder niveau
 

Niet zeker welk programma bij jou past? Lees hier meer.

Welk Egym programma
past bij mij?

Langzame bewegingen met een geleidelijke stijging van het trainingsgewicht, zodat je snel herstelt. Heel geschikt wanneer je herstellende bent van een oude blessure bijvoorbeeld na je kine behandelingen.

Focus op hoge belasting van de spieren met een langzame bewegingssnelheid voor optimale spiergroei. 

Combinatie tussen verschillende vormen van training om het lichaam optimaal “in shape” te krijgen.

Focus op krachtuithoudingsvermogen met een hoge hartslag, relatief laag trainingsgewicht en lange trainingsduur.

Focus op prestatieverbetering door het ontwikkelen van snelheid en spierkracht. Zeer geschikt voor sporters in clubverband.

Geleidelijk aan verbeteren van het krachtuithoudingsvermogen om de bloedsuikerspiegel te reguleren. Zeer geschikt voor mensen met hoge bloeddruk, suikerziekte of hartaandoeningen.

Dit programma versterkt je immuunsysteem en verkleint daarmee de kans op infectie door een virus. Zeer geschikt voor mensen die lijden aan auto-immuunziekten zoals bijvoorbeeld reuma of MS.

Ben je niet zeker welk programma voor jou geschikt is? Ons team van experts helpt je het om het juiste programma voor jou te selecteren.

FAQ

Veelgestelde vragen

MyoMove heeft momenteel 2 vestigingen: Paal-Beringen, Meelbergstraat & Zolder, Ringlaan.

Nee. MyoMove is een multidisciplinair gezondheidscentrum voor lichaam en geest. De eGym categoriseren we als een stukje “boutiek fitness”.

Nee. Tijdens je oefensessie werk je jouw persoonlijke oefenschema af met behulp van de egym toestellen en onze app. De toestellen zijn volautomatisch en je polsband is ingeladen met jouw persoonlijke instellingen voor de toestellen. Uiteraard is het Myomove team aanwezig voor vragen of mochten er toch problemen zijn.

2x per week plannen we gemiddeld in om jouw persoonlijk oefenschema af te werken. De gemiddelde duur van een oefensessie is 40 minuten maar dit kan verschillen van persoon tot persoon.

Ja. Werkelijk iedereen heeft nood aan beweging en spiertraining. Tijdens een intakegesprek bepalen we je doelen en brengen we je gezondheid in kaart. We stellen een oefenplan op maat op.

Bij Myomove dragen we kwaliteit hoog in het vaandel. Al onze therapeuten zijn universitair (U-Hasselt of KU-Leuven) opgeleide masters in de bewegings- en revalidatiewetenschappen. Ook wel kinesisten in de volksmond genoemd.

Egym werkt met een abonnement.

Neem contact met ons op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Nee. Om met Egym te trainen bij Myomove heb je geen voorschrift van een arts nodig. Egym is geschikt om na jouw kine traject zelfstandig je oefenschema te onderhouden. Ben je niet zeker welk programma voor jou geschikt is?

Myomove Paal EGYM