Onze aanpak
De MyoWay

Of je nu last heeft van rug- of nekpijn, een sportblessure, of moet revalideren na een operatie, wij zijn er om je hiermee te helpen. 

Ieder traject start met een intakegesprek, waarbij we de behoeften en doelen van onze patiënten bespreken.

Mocht je liever telefonisch een afspraak maken, bel dan op +32 (0) 470 49 49 77

Manuele Behandelingen

Manuele behandelingen zijn een belangrijk onderdeel in het traject bij MyoMove. Het omvat verschillende technieken die worden gebruikt om pijn te verlichten en de mobiliteit te herstellen. Deze behandelingen vinden voornamelijk plaats op de behandelbank en kunnen onder andere bestaan uit mobilisaties, dryneedling, manipulaties, stretching en massage. Wij opteren voor kinesitherapie of osteopathie.

Evaluatie

Evaluatie is de tweede pijler van jouw traject als patiënt. We bedoelen hiermee de continue evaluatie van de vooruitgang van de patiënt. Het is essentieel om te weten of de behandelingen effectief zijn en of er vooruitgang wordt geboekt. Daarom toetsen en testen we voortdurend of er verbetering is en sturen we het behandelplan bij waar nodig.

Oefentherapie

Wanneer jouw pijnklachten verbeteren, stappen we geleidelijk over naar pijler 3: Actieve behandelingen/bewegingen. Hierbij richten we ons op het activeren en versterken van de spieren om de mobiliteit en kracht te verbeteren om terugval te voorkomen. Dit wordt gedaan door middel van specifieke oefeningen en bewegingen, aangepast aan de individuele behoeften, doelen en eventuele sport van de patiënt.

Myomove Paal

Wij bieden

Specialisme op gebied van pijnklachten

Expertise in orthopedische revalidaties

Expertise in sportgerelateerde blessures

Cutting edge en wetenschappelijk bewezen behandelmethoden

Terugbetaling door ziekenfondsen

Goed om te weten

Geen lange wachtlijst

Enkel op doorverwijzing van je arts

Direct inzicht in je klachten

Afspraak binnen 1 dag ingepland