Welkom bij Foodcoach by NutriMe: Jouw Route naar een Duurzame Gezondheid

Ontdek bij MyoMove, in samenwerking met NutriMe, hoe een harmonieuze combinatie van voeding, wetenschap en persoonlijke begeleiding jou kan transformeren. Sanne en het NutriMe team staan klaar om je te begeleiden naar een gezondere levensstijl, geworteld in de kracht van Carb Cycling en aangepaste voedingsplannen.

Ons basispakket

Wetenschappelijk Onderbouwd: Duik in de wetenschap achter voeding en begrijp het ‘waarom’ en ‘hoe’.

Metabolisme Meesterschap: Leer hoe verschillende voedingsmiddelen je metabolisme beïnvloeden en kies slim om je doelen te bereiken.

Duurzaam en Haalbaar: Geen tijdelijke oplossingen, maar een levenslange, gezonde levensstijl.

Stap voor Stap Begeleiding: Samen werken we aan maaltijdplannen, het ontwikkelen van gezonde gewoontes, en meer, met een persoonlijke aanpak.

 

Voor een beperkte tijd bieden we het Basispakket FoodCoach by NutriMe aan voor slechts €149, in plaats van €195.  

Zet de stap naar een gezondere jij vóór 31/05/2024 en profiteer van deze exclusieve aanbieding.

 

Inhoud Traject

  1. Intake en Eerste Meting: Een diepgaande beoordeling van jouw huidige gezondheidsstatus en voedingsgewoonten.

  2. Grondige Analyse en Berekeningen: Een persoonlijke evaluatie om jouw unieke voedingsbehoeften en doelen vast te stellen.

  3. Persoonlijk Voedingsadvies en Planning: Een op maat gemaakt voedingsplan dat jouw weg naar succes uitstippelt.

  4. 2 Opvolgsessies: Continue ondersteuning om jouw voortgang te monitoren en het plan zo nodig bij te stellen.

De Kracht van Carb Cycling

Ervaar hoe Carb Cycling je prestaties optimaliseert, vetverlies stimuleert en je voedingspatroon flexibel maakt, afgestemd op jouw unieke levensstijl en behoeften.

Hoe we jouw uitdagingen aanpakken

Bij MyoMove by NutriMe begrijpen we de hindernissen op jouw pad naar een gezondere levensstijl. Ons basispakket is ontworpen om de meest voorkomende pijnpunten effectief aan te pakken:

  • Onzekerheid over Voedingskeuzes: We voorzien je van een Persoonlijk Voedingsadvies, zodat je precies weet wat je lichaam nodig heeft om te floreren.
  • Gebrek aan Begrip over Eigen Lichaam: Onze Intake en Eerste Meting geven je een helder startpunt en inzicht in jouw unieke voedingsbehoeften.
  • Moeite met het Vasthouden aan een Plan: Met Grondige Analyse en Berekeningen bieden we een op maat gemaakt plan dat rekening houdt met jouw levensstijl en doelen.
  • Gebrek aan Motivatie en Ondersteuning: Onze 2 Opvolgsessies zorgen voor voortdurende steun en aanpassingen aan jouw plan, houdend je gemotiveerd en op koers.

Echte verhalen met echte resultaten

Veelgestelde vragen

Klaar voor verandering?
Laten we jouw intake boeken.

Mis deze kans niet om een gezondere, gelukkigere versie van jezelf te worden. Met MyoMove en NutriMe aan je zijde, is dit het moment om te investeren in je welzijn. Schrijf je vandaag nog in voor ons Basispakket en begin jouw reis naar een blijvende verandering. Aanbod geldig tot 31/05/2024 – laat deze kans niet voorbijgaan!

Mocht je liever telefonisch een afspraak maken, bel dan op +32 (0) 470 49 49 77