Massage

Zweedse massage is een van de meest populaire massagevormen ter wereld en staat ook wel bekend als klassieke massage.

Indien je liever telefonisch een afspraak wenst te maken kan dat via +32 (0) 470 49 49 77

Wat is Zweedse massage?

Zweedse massage is een vorm van massage die oorspronkelijk is ontwikkeld in Zweden en zich sindsdien over de hele wereld heeft verspreid. Het is een van de meest populaire massagevormen ter wereld en wordt vaak gebruikt in spa’s, wellnesscentra en fysiotherapiepraktijken. De Zweedse massage is ontworpen om te helpen bij het ontspannen van de spieren en het verminderen van spanning in het lichaam.

Hoe werkt Zweedse massage?

Zweedse massage maakt gebruik van verschillende technieken om de spieren te ontspannen en de doorbloeding te verbeteren. De technieken omvatten het kneden van spieren, het rollen en strijken van weefsel en het toepassen van druk op verschillende punten in het lichaam. Deze technieken kunnen helpen bij het verminderen van pijn, het verbeteren van de flexibiliteit en het verminderen van stress en angst.

Wat zijn de voordelen van Zweedse massage?

Zweedse massage kan veel voordelen bieden, waaronder het verbeteren van de bloedsomloop, het verminderen van pijn en stijfheid, het verbeteren van de flexibiliteit, het verminderen van stress en angst, en het verbeteren van de algehele gezondheid en welzijn. Het kan ook helpen bij het verbeteren van de slaapkwaliteit en het verminderen van hoofdpijn. Bovendien kan Zweedse massage helpen bij het verminderen van spierspanning, waardoor het een goede keuze is voor mensen die vaak last hebben van gespannen spieren als gevolg van een zittende levensstijl of een drukke werkdag.

Experts die jouw noden begrijpen

Onze therapeuten zijn gediplomeerde zorgprofessionals die behandelingen geven om pijn te verminderen en de manier waarop je beweegt optimaliseren.

Kinesist Beringen MyoMove

Wij bieden

Specialisme op gebied van pijnklachten

Expertise in orthopedische revalidaties

Expertise in sportgerelateerde blessures

Cutting edge en wetenschappelijk bewezen behandelmethoden

Terugbetaling door ziekenfondsen

Goed om te weten

Geen lange wachtlijst

Enkel op doorverwijzing van je arts

Direct inzicht in je klachten

Afspraak binnen 1 dag ingepland