Vic Wouters

Kinesitherapeut

Punctueel – Vriendelijk – Rustig

Vic is een professionele kinesitherapeut met een passie voor bewegings- en revalidatiewetenschappen. Hij begon zijn carrière bij MyoMove begin 2023 en heeft sindsdien indruk gemaakt op zowel zijn collega’s als patiënten. Vic staat bekend om zijn punctualiteit en nauwkeurigheid, wat hem helpt om effectieve revalidatieschema’s voor zijn patiënten te ontwikkelen. Hij is vriendelijk en rustig, wat hem in staat stelt om een ​​comfortabele omgeving te creëren voor zijn patiënten.

Vic heeft tonnen ervaring in de sportwereld, voornamelijk vanwege zijn betrokkenheid bij STVV, een bekend Belgisch voetbalteam. Hij heeft gewerkt met topatleten en heeft hierdoor een schat aan kennis en expertise opgedaan in performance training. Deze ervaring heeft hij gebruikt om de revalidatieschema’s van zijn patiënten naar een extra dimensie te tillen, waardoor ze sneller kunnen herstellen en hun prestaties kunnen verbeteren.

Met zijn passie voor kinesitherapie en zijn diepgaande kennis van bewegings- en revalidatiewetenschappen, is Vic een waardevolle aanwinst voor MyoMove.