Maarten Vandebeeck

Kinesitherapeut

Kritisch – Toegeweden – Ambitieus

Maak kennis met Maarten, onze sport kinesitherapeut die gespecialiseerd is in manuele technieken en sportspecifieke revalidatie. Met zijn uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van kinesitherapie heeft Maarten een aanzienlijke reputatie opgebouwd in de sportgemeenschap. Maarten is ook betrokken bij een groep fervente hardlopers in het concept genaamd Myorun, waar hij zijn vaardigheden en expertise toepast om hen te helpen bij het verbeteren van hun prestaties en het voorkomen van blessures. Zijn passie voor sport en kinesitherapie is duidelijk in alles wat hij doet en hij is vastbesloten om zijn patiënten te helpen hun doelen te bereiken.

Naast zijn toewijding aan de sportgemeenschap, staat Maarten bekend om zijn ambitie en kritische geest. Hij streeft ernaar om zijn kennis voortdurend bij te werken en te verbeteren om zo de beste zorg en behandeling te bieden aan zijn patiënten. Maar ondanks zijn ambitie en kritische houding, heeft Maarten ook een uitgesproken goedlachse persoonlijkheid die hem een favoriet maakt bij patiënten en collega’s.

We zijn trots en vereerd om Maarten in ons team te hebben en we weten zeker dat zijn kennis, expertise en persoonlijkheid een onschatbare bijdrage zullen leveren aan de kinesitherapie gemeenschap en sportwereld.